Esteettömyysblogi

Irish viskiä ja muuta hölmöilyä. Toivon mukaan asiaakin. | 19 heinäkuun, 2012


Terve vaan kaikki viskien ja muiden hyvien juomien ystävät. Kahvi ja Irish Coffee mukaan luettuna. Annan hyvän ohjeen niille, jotka eivät vielä ole Irish Coffeeta maistaneet. Ensinnäkin vahva kahvi. Mielummin aito kahvi, ei mikään Nescafe. Kahvi kaadetaan isoon lasiin. Maun mukaan sokeria. Kahviin kaadetaan maun mukaan viskiä ja sen päälle kermavaahtoa. Paras tapa juoda se on pillillä ja hyvässä seurassa.

Viskistä puheen ollen, minulla on ollut tosi huono tuuri, ja ajotaito. Kun jopa kämpässäni törmäilen viski mukiin, jossa on noin 0.7 litraa hyvää viskiä ja loput vettä. Tilanne oli seuraavanlainen. Olin illalla ulkona. Enkä ollut juonut tippaakaan sitä viskiä. Sen sijaan pikku pullon brandyä. 0.2 Litraa tarkalleen. Olin kääntymässä, kun joku rapisi takanani, ja sen jälkeen kuului PAM! Katsoin taakseni, ja minulta pääsi niin monta tuhmaa sanaa, että jos ne kaikki kirjottaisi tänne, niin te oppisitte noitumaan. Se oli vielä aika kallista viskiä ja pahuksen hyvän makusta. Joudun vielä luultavasti maksamaan lattian siivous kuluja noin 50€ tämän 24€ euron lisäksi, jonka maksoin viinakauppaan. Voitte vain kuvitella ilmeeni. Onneksi kukaan ei ollut kuvaamassa. Nyt saatte ihan vapaasti nauraa. Pieni selitys vielä, jonka jokainen tietää. En pysty käyttämään käsiäni, joten juon pillillä. Ja niskatuki on sen verran leveä, että juomakoneen letku ottaaa aina kiinni. Ei se mikään kone ole, vaan pelkkä kannu, jossa on oma imuni koneena.

Keskiviikkona kävin jumpassa. Ajoin hyvin tyylikkäästi rantakylään. Ihme kyllä, ei tapahtunut mitään. Mutta kun jumppa päättyi, iso herra, tuolla ylhäällä, laittoi suihkuhanat auki. Onneksi olin niin viisas, mikä sinänsä on ihme, että jäin rantakylän taajamaan katselemaan pilvien tuloa, ja huomasin, että nyt tulee vettä. Ja menin rantakylän ostoskeskukseen. Pyysin yhtä ystävällistä liikkeen harjoittaja rouvas henkilöä soittamaan puhelimellani Kimmon taksin. Oliko rouva vai neiti, en tiedä, mutta erittäin ystävällinen oli. Taksi sattui olemaan tulossa Lehmosta. Pääsin kotiin kämpille melko kuivana.

Tänään kävimme yhen avustajan kanssa automaatilla ja kaupassa. Arvaatte kai missä kaupassa. En kuitenkaan halua mainostaa vaikka se on hyvin tunnettu liike. Kuinka ollakkaan pankkitililtä oli otettu pois summa, ettei tililtäni voinut nostaa mitään. Tähän voisin sanoa, että pankkiherrat ja -rouvat, voisivat pienentää nosto summia 5€ ja 10€. Ei pelkästään 20€ ja 50€ seteleitä. Tästä on monesti puhuttu muun muassa opiskelijoiden ja vammasten piirissä. Kun meillä on muutenkin pienet tulot. Olisi hyvä jos saisi pienemmät menotkin. Kaiken lisäksi jouduimme käymään hakemassa pankista tilillä olevan summan. Joka ei ollut ensimmäinen kerta.

Tässä on tämän viikon tarinat ja hömöilyt. En kerro enempää. Muuten kuolette nauruun ja minulta jää lukijat pois. Vaan toivotan teille rattoisaa ja hölmöily täytteistä viikonloppua! Kaikille niin sukupuoleen kuin ikäänkaan katsomatta, kuten vanhat sanovat. Varsinkin papit sunnuntai aamusin. Eiväthän ne muina päivinä teekkään töitä. Heh heh!


About author

Nissen ajatuksia esteettömyydestä ja elämästä. Tehdään yhdessä parempi kaupunki ja maailma!

Etsi

Navigointi

Kategoriat:

Links:

Archives:

Feeds