Esteettömyysblogi

Kuulumisia ja ei-kuulumisia | 4 helmikuun, 2019


Rakkaat ja vähemmän rakkaat ystävät ja lukijat!

Huomasin tuossa yhtäkkiä että vuosihan on vaihtunut, mutta ilmat eivät ole kyllä vaihtuneet yhtään ainakaan täällä Joensuun suunnalla. Nyt kuitenkin on vähän lauhempaa tällä hetkellä. Muistelen vaan edellistä kuukautta, jolloin oli pakkasta niin että persekin meinasi jäätyä ja ilmeisesti jäätyi koska minulla on rupi perseessäni ja se on niin pirun kipeä, että alkaa kenkuttamaan. Sillä on niin monta hoitajaakin jotka kaikki hoitavat eri tavalla, siitä tulee sekamelska. Se siitä. Ei se siitä kuitenkaan miksikään muutu. Se on nyt kuitenkin mennyt parempaan suuntaan.

Eipä ole Amerikassakaan oikein hauskaa, kun siellä on se klovni Trump presdienttinä, en tiedä miten häntä kuvailisi paremmin. Kun hänen punaiset kasvonsa ilmestyvät kuvaruutuun tai muihin tiedotusvälineisiin, ainakin minulle tulee mieleen suuri possu. Meidän oma rakas presidenttimme Niinistö alkaa muistuttaa samaa eläintä mutta pienemmässä koossa. Älkää uskoko kaikkea mitä kirjoitan, on niin pitkä aika siitä kun viimeksi kirjoitin että nautin vittuilusta ja nämä henkilöt ovat hyviä kohteita. Mutta enhän minä koskaan vittuile, naljailen kuitenkin kyseisille herroille ja otan kaljaa tai maljaa heidän kanssaan jos joskus pääsen.

Kuten huomaat voin tällä hetkellä erittäin hyvin, vaikka välillä perse onkin melkein tulessa ja rahapussi tyhjä. Se ei merkitse sitä että sinun pitää lähettää rahaa minulle, kunhan nyt vain mainitsin.

Serkulleni kysymys: kuinkas siellä Loviisassa päin voidaan vai voidaanko ollenkaan? Sen tiedän että miehesi voi hyvin. Minulle ei kuulu mittään ihmeellistä eikä muillekaan ihmisille. Eikä kai sinullekaan? Kirjoittakaahan tänne päin kun kuuluu jotain. Saamme nauraa kaikki, minähän en ota mitään vakavasti.

Hyvää päivänjatkoa kaikille!


Kategoria(t): Yleinen

2 kommenttia

 1. Pidä Nisse lippu korkealla, eläkä ajele penkkaan!

  kommentti Kirjoittanut Vahtimestari — 14 helmikuun, 2019 @ 7:39 pm

 2. Moi Nisse. Oli mukava kuulla sinusta taas. Ilmat ovat vaihtuneet sen jälkeen kun kirjoitit, muttei taida olla hyviä ulkoilukelejä sinulle. Täällä on valtavan liukasta, niin taitaa olla varminta istua neljän pyörön päällä niin kuin sinä.

  Olin viime viikolla kaihileikkauksessa, niin nyt huomaan taas että olisi kevätsiivouksen aika. eikä peiliin viitsi pahemmin katsoa, en tiennyt että ryppyjä oli noin paljon. Hö! Leikkaus meni hyvin, nyt on sitten muutaman viikon silmätippojen tiputtamista 8 kertaa vuorokaudessa. Lisäksi pitää olla suoja silmän edessä öisin ettei pääse hieromaan silmää. Muuten oli helppo leikkaus. Kaihi on häirinnyt varsinkin nyt kun on ollut paljon lunta ja pimeätä teillä. Kaj on saanut olla kuljettajana, mutta nyt tämä muuttuu.

  Muuten voimme kyllä hyvin. Kaj oli toissa päivänä syöpäkliniikalla lääkärin luona. Hän sai kuulla tulokset kaikista röntgeneistä ja verikokeista. Lääkäri antoi todellisen ystäväpäivä lahjan. Hän totesi että kaikki näyttää hyvältä. Kaj käy nyt taas joka toinen kuukausi keuhkoröntgenissä ja puolen vuoden kuluttua tehdään taas suurempi tutkimus. On hirveän hyvää että pitävät huolen ja tarkistavat jatkuvasti. Jos jotain muuttuisi niin pystyvät heti reagoimaan siihen.

  Olemme olleet paljon Espoossa. Joakim on saanut uuden työn Siemensillä kylläkin, mutta nyt hän joutuu matkustamaan enemmän. Jenny ei pysty hoitamaan kaikki lasten viemiset ja tuomiset kouluun ja takaisin, sekä fotistreeneihin, musikkiharjoituksiin y,m. Onneksi pystymme auttamaan. Lapset tulevat tänne huomenna ja viettävät hiihtoloman täällä.

  Toivotan sinulle paranemista ja hyvää mieltä.

  Terkkuja Lisbeth ja Kaj

  kommentti Kirjoittanut Lisbeth Lindqvist — 16 helmikuun, 2019 @ 5:28 pm


About author

Nissen ajatuksia esteettömyydestä ja elämästä. Tehdään yhdessä parempi kaupunki ja maailma!

Etsi

Navigointi

Kategoriat:

Links:

Archives:

Syötteet

%d bloggaajaa tykkää tästä: