Esteettömyysblogi

Istuttiin puolitoista tuntia puhumassa paskasta | 24 heinäkuun, 2017


Hyvää päivää ja märkää, elikä sateista päivää.

Kuinka on viikko mennyt? Itselläni ei kovin hyvin. Olin paskataudissa puolisen viikkoa eikä se ole vieläkään ihan kokonaan parantunut. Takapuolestani kuului vähän väliä prrrrrrt ja haju oli aivan kamala. Toinen avustajani kauhisteli paskan tuoksua, joka ei ollut mitenkään kaunista. Toinen avustajani, tämä nuorempi rakkaani, joutuu vielä haistelemaan vähän aikaa.

Itse asiaan. Kävimme apteekissa hakemassa lääkkeitä muuhunkin kuin paskaan ja voi taivas sentään siinä meni aikaa. En ole koskaan ollut niin vaikeissa neuvotteluissa, vaikka kyse oli kaikesta muusta paitsi paskasta, muun muuassa ihonhoidosta, nimittäin ihottumaa löytyy perseestä. Voitte vain kuvitella millainen kutina siellä kankussa on. Raaputa siinä sitten itse, kun kätesi on kiinni. Ja öisin sama juttu. On aivan mahdoton nukkua ilman lääkkeitä ja viinaa, mutta lääkkeet ensin ja sitten vasta viina, kun ei enää muu auta. Yksikään hoitaja ei ymmärrä täysin, vaan jos olen selvinpäin, he panevat minut sänkyyn puolipakolla ja kutina alkaa heti, kun pyllyyn tulee viileää ilmaa. Viileä ilma vaikuttaa juuri päinvastoin kuin sen pitäisi vaikuttaa: rauhoittavasti. Koita itse istua perse paljaana ja kutittaa kankkuasi vaikka höyhenellä, niin ettet voi raapia: voit koittaa kotona omaan tai kaverin pyllyyn.

Mutta taidan lopettaa jaarittelun perseestä tähän. Ei se mitään auta vaikka kuinka jaarittelisi. Perse kutisee niin kauan kunnes se oikea lääkäri löytyy, samoin kunnes oikea lääke löytyy. Kun ne lääkärit eivät tunnu ymmärtävän löysää vatsaa, vaan määräävät aina samaa kolmea lääkettä vuorotellen. Ottakoon näytteen perseestä ja määrätköön sitten vasta hoitoja.

Kiitos jaaritteluhetkestä. Se helpottaa kun saa puhua. Lääkäreitähän tämä ei muuta miksikään, vaan heillä on oma ammattiylpeytensä. Mutta siitä huolimatta hyvää jatkoa kaikille! En puhu paskasta vähään aikaan, mutta paskaa voin silti puhua useinkin.


Kategoria(t): Yleinen

About author

Nissen ajatuksia esteettömyydestä ja elämästä. Tehdään yhdessä parempi kaupunki ja maailma!

Etsi

Navigointi

Kategoriat:

Links:

Archives:

Syötteet

%d bloggaajaa tykkää tästä: