Esteettömyysblogi

Hölmöilyjä ja muita kommelluksia | 6 heinäkuun, 2017


Päivvee, päivvee, päivvee rakkaat ystävät, ja vähemmän rakkaat ystävät ja kylän miehet, ja tietenkin naiset!

Sen jälkeen kun kirjoitin on tapahtunut paljon, omia ja toisten hölmöyksiä. En tiedä kummasta päästä lähden, mutta lähden kumminkin, en kuitenkaan kylille, koska en yksin sinne pääse. Tuoli hajosi melkein kappaleiksi, ei ihan sananmukaisesti, mutta melkein. Toinen puoli tuolia putosi, niinkuin levis-merkkinen auto. Se johtui varmaan siitä, kun törmäilin Anttilan ulkorappuja alas – tömps, tömps, tömps. En kuitenkaan kaatunut.

Seuraava typeryys oli täällä kotona kun emme olleet kiristäneet ja katsoneet ruuveja, muuta kuin päästä, joka oli vielä kireällä. Toinen käsinoja putosi sivusta tuolin päälle sihteerikköni viereen. Olisin minäkin sinne mennyt mieluummin kuin käsinoja. Se jäi sitten aamuun kun siirrettiin istumaan kelattavaan tuoliin, kun en uskaltanut mennä mokomaan rakkineeseen.

Puhelinnumeroista ei ole vieläkään ollut apua. Eikä taida ollakaan ennen ensi viikkoa, voi sihteerikkö parat kun kuulevat mäkätykseni.

Aamulla kävin normaalisti suihkussa ja pesin nimeltä mainitsemattomat osat, jotka ainakin kaikki miehet tuntevat. Kyllähän naisetkin ovat toisinaan kiinnostuneita niistä, en tiedä miksi. Itsekin olen naisten vastaavista kiinnostunut. Laitoin normaalisti päälleni kunnes sihteerikköni tuli, enhän minä sille aina niitä näyttele. Lähdettiin ostoskierrokselle, joka oli varsinainen kierros. Ensin Siilaisille, siinä onkin typeryys numero kaksi kun hoitotarvikejakelun piti olla auki, mutta eipä ollutkaan piru vieköön! Läksimme ajamaan apteekkiin, siellä alkoi homma vähän valjeta kun eräs vanhempi farmaseutti tuli apuun. Siellä oli nuori tytönhupakko, joka ei oikein tajunnut mistä oli kysymys, valitettavasti, anteeksi lause. Saimme tarvittavat tavarat oikeassa järjestyksessä, ettei tarvitse uudestaan mennä hakemaan samoja tarvikkeita.

Sitten kävin neljän kirjaimen kaupassa kun ei rahaa muuhun löytynyt ja kaappi oli suhteellisen täynnä. Tämän voi ehkä laskea typeryyksien joukkoon, koska ostin vain alko-tuotteen enkä alkutuotteita. Muuten, en ymmärrä kun ostaa alkon tuotteita, siellä lukee pullonpohjassa alko, ainakin kotimaisissa, eikä suinkaan loppu, mikä olisi paljon järkevämpää. Katsokaahan itse! Miten tämä tarina loppuu, sitä ei tiedä kukaan – ei itse pirukaan.

Niinkuin amerikkalainen tv-juontaja sanoo: pysykää kanavalla ja pitäkää mukava viikonloppu, ja varokaa tytöt ettette ota liikaa poikien tarjouksia, ettei käy niin, ettei muista enää keneltä on ottanut ja mitä. Ja pojat, sama juttu toisinpäin.


Kategoria(t): Yleinen

About author

Nissen ajatuksia esteettömyydestä ja elämästä. Tehdään yhdessä parempi kaupunki ja maailma!

Etsi

Navigointi

Kategoriat:

Links:

Archives:

Syötteet

%d bloggaajaa tykkää tästä: