Esteettömyysblogi

Trombeja ja piereskelyä..ja valehtelua. | 25 elokuun, 2016


Sateista, mutta hyvvee päivee pitkästä aikaa! Siitä onkin vierähtänyt muutama viikko p:n puhumisesta ja täytyypä kysyä, että jaksatteko enää ”kuunnella” höpinöitäni. Aika on kulunut lähinnä katsoessa olympialaisia. Noh, eipä niissä nyt paljoa katsomista ollut, mutta selityksien kuulemisia sen sijaan sitten olikin kun urheilujohtajat ja urheilijat kilvan selittivät, mistä kaikki johtuu. Eihän siitä saanut mitään tolkkua..prkl vieköön! Kun toinen toistaa sitä ja toinen tätä ja vielä kolmas jotain muuta..ja muijat senkun itkivät, kun saivat turpaansa. Olisivat lyöneet turpaan kovemmin, näin karrikoiden sanottuna.

Ja sitten on taas avustajan vaihto edessä, kun se nuorempi jää pois..ainakin toistaiseksi. Kyllä se vähän harmittaa, kun ei tiedä mistä toisen avustajan saa. Tarvitsen kaksi avustajaa itselleni. Täytyy laittaa molliin ilmoitus ensi viikolla. Muuten on mennyt suhteellisen hyvin.

Olen koko kesän piereskellyt. Olen ihmetellyt, että aina kun olen yksin tai toisten kanssa, niin aina haisee ja yleensä se tulee minun takapuolestani. Parafest meni minulta pieleen, mutta niin meni muiltakin. Tänne osui juuri sellainen trombi, että teltat lensivät pitkin mäkiä. Ihme ettei tullut mitään pahempia vaurioita. Paitsi, että yksi hyvä ystäväni tosin joutui sairaalaan tarkkailtavaksi. Ja se ystävä oli koko homman vetäjä. On muuten aika pippuri tapaus, joka jäi eläkkeelle pari vuotta sitten.

Ai niin, Joensuun kaupunki on luvannut jatkaa sitä pippurointia eli Parafest -tapahtumaa. Eläkäähän ihmisiksi ja minä yritän olla piereskelmättä (sihteerikkö nauraa partaansa, jota hänellä ei ole), mutta tuskin se onnistuu. Haistelemisiin!


Kategoria(t): Yleinen

About author

Nissen ajatuksia esteettömyydestä ja elämästä. Tehdään yhdessä parempi kaupunki ja maailma!

Etsi

Navigointi

Kategoriat:

Links:

Archives:

Syötteet

%d bloggaajaa tykkää tästä: