Esteettömyysblogi

Pyörätuoli ja sihteerikön paistinpannureaktio | 24 kesäkuun, 2015


Terve taas vaihteeksi, eipä olla pitkään aikaan suuta soitettu näin netin merkeissä. Jo on aika yrittää, etten kokonaan unohtuisi. Ettei sihteerikköni jäisi työttömäksi.

On tällä välillä kaikenlaista tapahtunut. Ensinnäkin vanha sähkäri on paskana kokonaan, en tiedä onko samanlainen paska kun äijäkin vai vielä pahempi. Siellä se apuvälinekeskuksessa loikoilee eläkepäiviään niin kauan ennenkuin tulee moukari ja lyö sen lyttyyn. Uusi sähkäri on parasta aikaa allani. Samasta kaupasta tuli myös uusi kelattava tuoli ja nosturi. Noin 50 tuhannen euron hinta elikkä pienen auton ehkäpä vähän suuremmankin hintaiset tavarat. Kyllä siinä kestikin ennen kuin sain ne, viime talvesta tähän asti. Välillä meinasi hermot männä, ainakin viikonloppuna kun ei ole sihteerikköjä paikalla, eikä viinaakaan..

Sihteeriköt ovat kyllä tärkeitä meille vammaisille ja miksi ei myös vanhuksille. Ainakin  nämä kaksi sihteerikköä ovat hyviä sapuskan tekijöitä joten ainakaan laihtumaan ei pääse. Ja yhdestä asiasta en viitti mainita ainakaan enempää, sihteerikkö voipi lyödä kuonoon. Jää kuitenkin se pusuhomma kiusaamatta. Sihteerikkö ” Ei voi kun nauraa.” Ja PAM! Paistinpannulla! Nisse ”Voi hitto, se huomasi sen kuitenkin! Nyt on kuhmu otsassa :D”

On muutakin asiaa. Olen nyt ajanut sisäajoa enimäkseen madellut eteenpäin. Olen huomannut että pyörät eivät pääse millään ylitse katukivetyksen. Joka on suuri este näin isolle miehelle, vaikka sen itse sanonkin. Kyllä sitä ovat muutkin haukkuneet meinaan miestä sekä katukivetyksiä. Eiköhän se siitä parane kun tästä jauhetaan, meinaan kuluvathan ne katukivetykset kun niistä oikein jauhaa. Muistaako kukaan sellaista kuin juhannus? Meinaan vaan kun poliisit puhuvat kauheista pidätyksistä. Meinaan vaan että en meinannut uskoa kun oli niin perkeleen kylmä ilma. Vettä tuli kuin esterin perseestä, ainakin täällä päin.

Olkaa ihmisiksi tämä viikonloppu!


Kategoria(t): Yleinen

1 kommentti

  1. Moi oletko lukenut sähköpostin jonka lähetin? T. Lisbeth

    kommentti Kirjoittanut Lisbeth Lagerholm — 25 kesäkuun, 2015 @ 4:26 pm


About author

Nissen ajatuksia esteettömyydestä ja elämästä. Tehdään yhdessä parempi kaupunki ja maailma!

Etsi

Navigointi

Kategoriat:

Links:

Archives:

Syötteet

%d bloggaajaa tykkää tästä: