Esteettömyysblogi

Mäkimiehiä ja muita munauksia, enemmän nuoria mukaan! | 11 maaliskuun, 2015


Päevvee!

Eivätpä suomalaiset pärjää paremmin kotonakaan, kuin kylässäkään ja sen paremmin sateella tai paisteellakaan. Täytyy sanoa, vaikka ei pitäisi, että esimerkiksi Ahosen joukkue suoritus oli aivan surkea.Saa nähdä miten käy tänään Kuopiossa, kun Lahdessa ei oikein sujunut. Ihmettelen myös joukkueen johtoa, että se ei pyri paremmin sitomaan urheilijoita ja tsemppaamaan parempiin suorituksiin. Kyllä se siitä sitten seuraavan kerran, mutta mielestäni sitä seuraavaa kertaa ei ole vielä näkynyt.

Kannattaisiko ajatella nuorempien hyppääjien ottamista suurempiin kisoihin? Varsinkin kun ne nyt ovat olleet näin lähellä, kuten Lahdessa ja Kuopiossa ja kun Lillehammer on tulossa ja Holmenkollen. Tämä antaisi nuorille hyppääjille kokemusta sekä mahdollisuuksia onnistumisiin ja lisäisi heidän itseluottamusta. Sama koskee muitakin lajeja. Eikös se olisi paras mahdollinen tapa, että ne vanhat konkarit ja uudet olisivat yhdessä opettelemassa ja jakamassa tietojaan? Siitä voisi olla molemminpuolista hyötyä. Esimerkiksi jääkiekossa otettaisiin enemmän nuoria mukaan isompiin kisoihin vanhojen konkareiden kanssa ja näin annettaisiin mahdollisuuksia uusille pelaajille ja annettaisiin myös arvokasta kokemusta.

On tietenkin selvää, että ensimmäiset kisat saattaisivat hyvinkin mennä penkin alle tai sitten ei. Mutta kannattaisi ainakin yrittää ja antaa mahdollisuus. Ettei kävisi kuin Ahoselle, joka ei ole voittanut vielä yhtäkään kisaa, mutta selityksiä kyllä löytyy, samoin kuin hiihtäjilläkin. Olenkin sanonut että alkaa ne selitysviikot kun kisat päättyy. Ja olen ennenkin maininnut, että ei kannattaisi puhua ja uhota ennen kisoja niin paljon vaan katsoa rauhassa miten menee.

MM- Kontiolahti Muusia ja Muikkua!

MM- Kontiolahti
Muusia ja Muikkua! (ps. tämä kasvattaa järkeä)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Torin ja Kaupungintalon edessä olevia veistoksia kisojen aikaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kisatori!


About author

Nissen ajatuksia esteettömyydestä ja elämästä. Tehdään yhdessä parempi kaupunki ja maailma!

Etsi

Navigointi

Kategoriat:

Links:

Archives:

Syötteet

%d bloggaajaa tykkää tästä: