Esteettömyysblogi

Vaarallinen kulkeminen keskellä kaupunkia selvinpäin | 11 helmikuun, 2015


Täällä ollaan kulkuystävällisempää päivää kaikille jälleen!

Tämä sanoma kohdistuu lähinnä kaupungin teknisellevirastolle ja tievirastolle joille tämän tyyppiset asiat kuuluvat eli teiden kunnossapito asiat. Ymmärrän kyllä kun on tullut paljon lunta sillon niitä ei ole voinut keretä kaikkia ajaa pois, mutta tiepenkkojen ajo on täysin mahdollista ottamalla työttömiä ihmisiä traktorin kyytiin ja putsaamaan sinne jääneitä lumia jotka jossain vaiheessa jäätyy. Ja aiheuttaa vaarallisia tilanteita jalankulkijoille, autoilijoille, liukas kenkäisille ihmisille ja pyörätuolissa kulkeville.

Noin 20 minuuttia sitten tulin kaupungilta päin ja jouduimme vaaralliseen tilanteeseen oli lähellä etten pudonnut tuolistani, kun tuoli osui tiepenkkaan.. Onneksi sihteerikköni ei lentänyt minun yli, siitä olisi tullut melkoinen soppa. Jossa olisi voinut sattua oikeitakin vammoja. Kotitalon edessä jäimme vielä kiinni, onneksi joku nuorehko mies auttoi meitä pulassa, kiitos siitä!

Ottakaa lusikka kauniisiin kätösiinne mikäli ne ovat kauniit ja siitä voidaan olla montaa mieltä. Ja pankaa uudistukseen se että työttömät voisivat saada töitä vaikka pienelläkin palkalla, auttamalla auraustöissä ja helpottamalla monen elämää.

Jos ei tämä vetoomus auta, tulen valittamaan kunnanvaltuustolle ja hallitukselle teiden kunnossapidon laiminlyönneistä.


Kategoria(t): Yleinen
Tags: , , ,

About author

Nissen ajatuksia esteettömyydestä ja elämästä. Tehdään yhdessä parempi kaupunki ja maailma!

Etsi

Navigointi

Kategoriat:

Links:

Archives:

Syötteet

%d bloggaajaa tykkää tästä: