Esteettömyysblogi

Pershaava, verikokeita ja kaikkea muuta mukavaa ja myös nättejä tyttöjä! | 11 helmikuun, 2015


Päivee kansalaiset olen taas tullut maanpinnalle!

Kävin tuolla poliklinikalla vierailemassa pershaavasta johtuen, mutta oli pieni keuhkoputkentulehduksen alku ja pershaava on vieläkin paikoillaan kuten keuhkoputkikin joka on terve. Että sitä sattuukin kaikenlaista. Tässä vaiheessa esittelen uuden sihteerikkö Ninan, häntä on vaikea kuvata kun ei hänellä ole kuvaakaan muutakun henkkarikuva joka ei anna oikeaa kuvaa hänestä pidemminkin joku bikinikuva olisi paljon parempi. Hän on tumma ja tulinen ainakin minun mielestäni. Ja hoikka kuin eebenpuu. Ja pojat tykkää kovasti. Minulle hän naureskelee jatkuvasti.

Viime viikon tiistaina en kyllä muista varmaksi oliko maanantai vai tiistai, kai se tiistai oli kun soitin piipa-auton, joka ei kuitenkaan ollut sinivalkoinen väriltään vaan valkoinen. Se sinivalkoinen olisi ollut pahempi juttu se olisi vienyt vaikka putkaan. Pääsin sentään oikeaan paikkaan valkoisella autolla.

Vastaanotto oli ystävällinen, mutta jatko ei ollut yhtään miellyttävä kaikki verikokeet ja kuvaukset. Lähdin kymmenen aikaan ja kokeista pääsin puoli kuuden aikaan aamulla ja iltapäivällä jatkui sama rumpa. Uskoin jo vähitellen että minussa verta kohta enää ole ollenkaan, kun ottivat niin paljon verikokeita.

Sitäpaikkaa mitä menin näyttämään siis pershaavaani niin sitä ei huomoitu ollenkaan vaikka minulla iso takapuoli onkin niin ainakin jotkut väittävät. En tiedä siitä sitten. Lääkkeitä pumpattiin minuun ainakin kymmenen purkillista tabletteja, joista en kaikkia tuntenut. Välillä tuntui että onko tämä ihan tarpeellista, mutta kai se sitten oli.

Sunnuntaiaamuna pääsin siilaiselta pois, vaikka olisinhan voinut siellä olla kauemminkin meinaan ku siellä oli aika nättejä tyttöjä, ei kuitenkaan Ninan veroisia. Se jäi kaivelemaan. Siilaisella on rakennustyöt kesken jotka kohdistuivat juuri siihen rakennukseen missä olin, joka on osa joensuun historiaa näin taksi ainakin kertoi minulle. Sen olisi voinut jättää paikalleen ja vaikka entisöidä, ja rakentaa uusi rakennus toiseen paikkaan.

Vielä yksi tiedonanto saan uuden tuolin lähipäivinä, ei vielä ensi viikolla mutta ehkä seuraavalla viikolla sitten tämä ukko lähtee kruisailemaan ja tyttöjä kattomaan ja kiusaamaan tietenkin ettö varokaa! Kiusaanhan mie tuota siihteerikköäkin senkun kerkiän niin paljon kerkiää kunhan kerkiää kiusaamaan ja siltäväliltäkin.

Hyvee ystävänpäivee ja olokkeehan ihmisiksi! Ja heittäkkää toisianne vaikka lumipallolla, kun en muutakaan keksinyt :D!


About author

Nissen ajatuksia esteettömyydestä ja elämästä. Tehdään yhdessä parempi kaupunki ja maailma!

Etsi

Navigointi

Kategoriat:

Links:

Archives:

Syötteet

%d bloggaajaa tykkää tästä: