Esteettömyysblogi

Hyviä avustajia liikkeellä ja yksi jo varattuna | 25 helmikuun, 2014


Päivee taas, vaikka onkin tiistai ja luulin että on perjantai. Mutta se kai johtuu siitä, että että eilen minulle löytyi toinen avustaja ja voi pojat minkälainen avustaja löytyikin! Hakemuksia tuli muutenkin tosi mukavasti ja hyviä sellaisia. Olen kyllä tässä nauranut, että kun aikoinaan oli sellainen ohjelmasarja kuin Charlien enkelit, niin nyt minulta puuttuu enää yksi enkeli siitä ryhmästä, joka ratkoo rikoksia. Jos muistatte nämä Charlien kolmoset. Sillä kaikki olivat pirun hyvän näköisiä ynnä älykkäitä ym ym ym.

Usein väitetään, että henk.koht. avustajia ei saa. No, minäkin olen sen kokenut viime syksynä, ei meinannut millään löytyä avustajaa. Keväisin on helpompaa, opiskelijat ovat  saaneet opiskelunsa sellaiseen tilaan, että he pystyvät tekemään ohessa muutakin, kuten tienaamaan vappumunkkirahaa ym. Kun sekin pahus tulee kohta, reilun 2 kuukauden päästä. Pitäisi kai itsekin kerätä vähän rahaa, mutta kun sitä on muutenkin niin vähän, ettei onnistu sen kerääminen. Vaikka ei sitä rahanmenoa koskaan voi ennustaa etukäteen. Ainakaan meikäläinen, joka on muutenkin hulttio siinä suhteessa. Ollut jo vuosikymmeniä. Olen kai tullut siinä isääni, tiedä häntä. Mutta aina se menee mikä tuleekin, tai tulee mikä meneekin.

Kun pankissa eivät ole vielä keksineet sellaista lompakkoa, mikä pitäisi rahat sisällään, eikä antaisi niitä ulos. Mutta kun kassakoneet ym. perintätoimistot vievät sieltä kaikki, niin minkäs voit. Jollei anna, niin sakko tulee. Ja turpiinkin saattaa tulla. Ja erilaisia sanktioita vielä päälle. Että se siitä sitten. Enhän minä mutta ne muut, voi sanoa tästäkin asiasta.

Joten katsellaan kaupunkia, sanoi Kupiainen Keravata.


Kategoria(t): Hajatelmia, Köyhyys, My life

About author

Nissen ajatuksia esteettömyydestä ja elämästä. Tehdään yhdessä parempi kaupunki ja maailma!

Etsi

Navigointi

Kategoriat:

Links:

Archives:

Syötteet

%d bloggaajaa tykkää tästä: