Esteettömyysblogi

Paskaa kielenkäyttöä paskasta | 23 lokakuun, 2013


No päevee taas! Viikko onkin jo kulunut siitä kun sanoin, että pidän turpani viikon kiinni. Sinä aikana on tapahtunut yhtä ja toista ja varsinkin sitä toista. Käsittäkää kuten haluatte se toisen. Hehe heh!

No niin,  päivän epistolaan ja Nissen koottuihin sekoiluihin. Nimittäin Nissen mahan sekoiluihin, jota on kestänyt jo kohta vuoden verran. Ja lääkärit hokee, etteivät he saa selvää mitä siellä on.  Vai onko siellä mitään. Ainakin täytyy sanoa sen verran, että paskaa sielä on ainakin ollut menneinä aikoina – ja paljon. Ja aina vaan tuntuu riittävän. No ihminenhän onkin paskantekokone. Samoin sanoi eräs nuoriso-ohjaaja, kun hän istui meillä ja nappasi kaljaa. Nykyään hän on, kuka tietää, sosiaalineuvos, joka otti itse itselleen arvon, mokomakin! En tietenkään voi sanoa nimeä. Mutta on täältä päin kotoisin, en vaan muista mistä.

Sitten toinen juttu. Kun tuolta hmmmm…kaa on vähän enemmän kuin laki sallii, niin olen saanut kuulla kaikenlaista kielenkäyttöä. Useimmiten kyllä humoristista, mutta on kyllä sitten tullut karkeaakin kieltä. En tiedä onko ihmisoikeuden ja vammaisten oikeuksen mukaista kun tätä paskantamista on kestänyt kohta 3 vuotta. Silloin tällöin maha on hiljaa, mutta sitten kun puhuu niin puhuukin aika rankalla kädellä. Makasin 3 viikkoa sitten jopa sairaalassa tutkittavana. Muuten terve kuin pukki, tuumasivat lääkärit. Siinä ei ollut mitään muuta oikein, kuin että pukki. Mahani on muutenkin löysä, niin mokomat antoivat vielä löysentävää lääkettä. Tosiasia kuitenkin oli, että siellä oli paksusuolen tukkeutuma, joka aiheutti pieniä ongelmia ulostuloon. Muta kyllä sitä sitten kun tuli, niin tuli ihan tarpeeksi… Tuli varmasti biolämpöä paljon.

Joka tapauksessa eräät ihmiset eivät tahdo millään ymmärtää mahani löysyyttä, joka ilmeisesti liittyy suolen kasvamiseen, joka aiheutui myös omaa tyhmyyttäni syödessäni erästä lääkettä kun oikein kyllästyin löysään mahaan.

No, nyt se maha on jokseenkin kunnossa, toivon mukaan. Mutta minusta muutamat henkilöt, nimiä kun en mainitse, itsensä tunnistavat tuntekoon piston sydämessään, saisivat korjata kielenkäyttönsä ja muutenkin jättää uhkailut yms. tekemättä. Ongelma on laajempi kuin vain minun ongelmani, otin vain jälleen itseni esimerkiksi kun omat asiani satun parhaiten tuntemaan. Kehoitan heitä lukemaan näitä opuksia ja kehoitan myös meitä vammaisia lukemaan niitä, jotta voimme vastata samalla mitalla takaisin.

En tietenkään halua riitaa, vaan oikeudenmukaisuutta. Jopa paska-asioissakin. Eiks niin!?

 

 


About author

Nissen ajatuksia esteettömyydestä ja elämästä. Tehdään yhdessä parempi kaupunki ja maailma!

Etsi

Navigointi

Kategoriat:

Links:

Archives:

Syötteet

%d bloggaajaa tykkää tästä: