Esteettömyysblogi

Burgersalaattia! | 25 heinäkuun, 2013


Päevee ensiksi!

Tässä vähän lisää ruoka-asiaa. Teimme juuri hampurilaisia, jotka taas olivat paljon halvempia kuin Hesburgerin tai McDonaldsin vastaavat. Ei tarvi kuin jauhelihaa, juustoa, leipää ja mahdollisesti chiliä tai jotain muuta tulista. Ja ostimpas minä salaattiakin, josta tuli heti v-ttuilua naapurilta. Mutta paskat minä siitä välitän, syön mitä syön.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joo-o, koittakaa itse mahduttaa tämä jo muutenkin täyteen mahaan, saati sitten kaksi kappaletta. Se on kyllä jonkinlainen urheilusuoritus. Niinkuin Amerikassa on niitä syömiskilpailuja. En minä kuitenkaan niissä pärjäisi, muuta kuin kovalla harjoittelulla. Heh heh! Ja vielä kerran heh!

Matkalla kauppaan näimme erittäin urbanisoituneen pulun. Ei näitä meidän puluja, vaan oikein alkuperäisen lentävän pulun. Jonka siis ainakin pitäisi lentää, tämä yksilö oli kyllä aika turvonneen näköinen. Saimme siitä kuvankin, kun mokoma ei viitsinyt lentää karkuun vaikka kuljimme ihan vierestä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä tämä kaupunkilaispulu, joka ei ole tosin yhtä kaunis kuin nämä omat pulumme. Ainakaan se ei vierasta pelkää, niin kuin useimmat meidän pulumme. Meinaan tiedätte varmaan mitä tarkoitan.

Esteitäkin löytyi. Kirkon putkimiehet ovat katkaisseet, hävyttömät, kadun ja panneet tilalle jonkunlaisen sillan. Mutta se on niin pieni, että tuskin mahduin, varsinkaan tällä lenkkapyörällä, siitä läpi ajelemaan. Toivottavasti tämä ei kestä kauan, siis kumpikaan, pyörän lenkkaus ja sillan olemassaolo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä se asiakuva. Näitä ei pitäisi tehdä ainakaan lomakuukausina, sillä niiden ylitys on varsin mahdotonta varsinkin kun pyörä lenkkaa. Muistan kun Kuusankoskella sanottiin, että mitäs lenkkaperseet. Tässä nyt sitten sellainen menee. Heh!

Pitäkää hauskaa viikonloppua ja naurakaa toistenne vahingoille. Niin minäkin nauran teidän vahingoille jos niitä sattuu. Kuten esimerkiksi sitä, että muutaman kuukauden päästä joku huutaa vaunuista, että ”isi isi!”. Se onkin jo suuremman luokan vahinko.


About author

Nissen ajatuksia esteettömyydestä ja elämästä. Tehdään yhdessä parempi kaupunki ja maailma!

Etsi

Navigointi

Kategoriat:

Links:

Archives:

Syötteet

%d bloggaajaa tykkää tästä: