Esteettömyysblogi

Onko liikaa ruuhkaa? Siinä on yksi este kaikille. | 20 kesäkuun, 2013


Päivee rakkaat blogin lukijat mikäli maltatte ruuhkalta lukea. Kyllähän teillä on autoissa läppärit mukana. Mutta kun pääsette autoista pois niin alkaa juoksu kauppoihin.

Sinne kaupparuuhkaan. Kävin juuri siellä hölmöilemässä, kuin pankissakin. Voi niitä pirun toimitusmaksuja. Kun ne ei mitään toimitakkaan. Ainakaan rahaa kunnolla. Hölmöilin myös kirjastossa. Menimme käymään nuoremman punkkari-avustajan kanssa kirjastossa ja kirjasto oli kiinni. Vaikka kumminkin ovet oli auki minun mielestäni, kirjastohoitaja istui siellä kahvilla. Ei nyt mitään palauteta.

Siitä ruuhkasta, puheen ollen. Me ihmiset iästä ja sukupuoleen katsomatta ovat hulluja, itse mukaan luettuna kun ajattelee että kahden niin sanotun juhlapäivän takia ostetaan mielettömät määrät tavaraa. On kuin pula-aika tulossa. Ruoka loppuu ja viina loppuu justiinsa. Kaikkea ostetaan mielettömät määrät. Etenkin tämän huomasin viinakaupassa. Siellä oli eräs pariskunta, jolla oli ensinnäkin korillinen kaljaa ja lonkeroa, ja vielä hienoja viinejä, joita en itse pysty juomaan ollenkaan, liekö kateutta. Sitten oli vielä vähän väkeviä juomia.Olin kuulevinani että  kassa sanoi vähintään 80 euroa. En ole varma voi olla enemmänkin.

Ruokakaupassa oli turha yrittää seurata mitä ihmiset osti, kärry kaupalla. Siinä meni kärryllä kaikenlaista tavaraa, mitä ihminen vaan voi toivoa. Kauppias siellä hieroi käsiään takahuoneessa kassakoneen naputellessa monia  euroja. Itse en ostanut kun kalanpalan ja hedelmäcocktailin ja sitten ostin hieman suunkostuketta senkin edestä alkosta. Tämä johtui siitä että olen jo viikon aikana kerännyt pikkuhiljaa ruokaa jääkaappiin. Suosittelen teille samaa, niin ei tulisi sitä ruuhkaa ja ihmiset pääsisivät kotiinsa ruokansa kanssa ja kaikki säästyisivät hermoromahdukselta. Muistakaa että kaupat ovat vielä huomenna puoleeen päivään asti auki ja aukiolo päivä on vielä ensi sunnuntainakin. Ainoa mikä kauppa ei ole auki on alko. Mutta ei se niin pakollista ole mennä sinne, vaikka se hyvälle maistuukin, nami nami.

Hyvää Juhannusta kaikille ja eläkää ihmisiksi! ja älkääkä tapelko tai hukkuko.


About author

Nissen ajatuksia esteettömyydestä ja elämästä. Tehdään yhdessä parempi kaupunki ja maailma!

Etsi

Navigointi

Kategoriat:

Links:

Archives:

Syötteet

%d bloggaajaa tykkää tästä: