Esteettömyysblogi

Juhannuksen lähtölaskenta ja siihen liittyvät varoitukset | 17 kesäkuun, 2013


Vähän kylmempää päivää tällä kertaa hyvät immeiset!

Joko on juhannussuunnitelmat valmiina ja ennenkaikkea juhannusjuomat suunniteltu valmiiksi, eihän niitä vielä kannata ostaa. Ainakin minut tuntien nehän menisi jo samana päivänä ja juhannukseksi ei jäisi mitään. Ja kun tuo Alkokin on vielä kiinni, että entäs sitten? Pitäisi turvautua pimeään pulloon. En ole kyllä vielä nähnyt pimeää pulloa, kaikki ovat olleet enimmäkseen kirkkaita. Heh heh!

Juhannus onkin suomalaisten kirkastusjuhla. Mutta tällä kirkkaudella on monta puolta. Ajattelen tällä lähinnä veneilijöitä ja autoilijoita. Toivoisin, että pitäisitte, ainakin veneilijät, niin sanotun nollarajauksen, kuten poliisi toivoo. Ja minäkin toivon sitä. En viitsi lukea lehdestä tai netistä kuinka monta on hukkununna.

Ja sitten erikoisesti pojat! Vaikka teillä onkin kova pää, kuten minullakin, niin  se ei estä hyppäämästä tuntemattomaan veteen ja osumasta esimerkiksi vaikka uppotukkiin tai kiviin, joita ei ole näkynyt sitten viime vuoden. Tiedän monia tapauksia, jotka ovat päättyneet uimaretkeltä pyörätuoliin tai vielä pahempaa, jota en viitsi sanoa. Muistakaa siis maltti. Nimittäin niitä esteitä on muutenkin tarpeeksi. Meidän Invalidiliittomme lieneekin ainoa liitto, joka ei halua lisää jäseniä. Kai ymmärrätte mitä tarkoitan. Muuten kyllä voitte polskia, kunhan ette hukuta tyttöjä ties mihin. Heh. Arvaatte varmaan mitä ajattelin.

Ja tytöt! Muistakaa pitää itsenne naisena ja pitäkää ainakin kymmenen erilaista ehkäisyvälinettä mukananne. Vaikka ei sen puoleen, Suomen kansa on kyllä vähentynyt. Mutta ei varmaankaan teillekään ole hauskaa saada niitä ei-toivottuja kansalaisia. Eikä ainakaan teidän vanhemmille. Ja kun ei edes muista, että kuka se niistä kymmenestä pojasta oli.

Joo joo. Taidan kulkea ahon laitaa ihan ilman paitaa, niinkuin se eräs likkakin paitaa. Mutta hän taisikin kulkea ilman housuja. Meinaan tämä Carola, joka nyt on jo valitettavasti edesmennyt. No, se siitä.

Sitten nämä pahuksen palomiehet, elikkä kokonpolttajat, jotka tuppaavat polttamaan vielä naapurin saunankin. Jollei naapuri sitä itse ehdi polttaa. Näin saattaa käydä joskus. Siitä ei tule muuta kuin pirun iso lasku. Ja tuhopoltosta vankilareissu. Joka ei ole niitä kaikkein mukavimpia juhannuksen loppuja.

Jokatapauksessa. Eläkee riemullinen juhannus niin ukot ja akat kuin mummot ja vaarit! Ja vähän nuoremmatkin. mutta kuitenkin elää immeisiksi! Ei se nyt ihan välttämätöntä ole, kun juhannus on se kirkastusviikonvaihde vapun lisäksi. Muutenhan me suomalaiset olemmekin sellaisia pirun jörriköitä, me miehet emme puhu emmekä pussaa, vaan käymme heti asiaan.

Hyvvee juhannusta kaikille!

Toivoo tämän blogin pitäjä Nisse ja näppiksen näpyttelijä avustaja Kaisa

Toivotaan, että tämä pirulainen postuu meidän päältämme juhannukseksi. Ja aarinko paestaa.


About author

Nissen ajatuksia esteettömyydestä ja elämästä. Tehdään yhdessä parempi kaupunki ja maailma!

Etsi

Navigointi

Kategoriat:

Links:

Archives:

Syötteet

%d bloggaajaa tykkää tästä: