Esteettömyysblogi

Uutta kesää odotellessa | 9 tammikuun, 2013


Terve vaan kaikille kesää odottaville, enemmän tai vähemmän vähäpukeisille lukijoille!

Nyt täytyy sanoa, että ainakin alkuvuosi on ollut hyvin vähän uutisia sisältävä, mutta täytyy kuitenkin jotenkin lisätä tekstiä, ettei jäisi ihan joululomille nämä jutut. Niin muistelempa sitten jälleen kerran kesätapahtumia ja kesää muutenkin. Ja sitten kun uutisia alkaa ilmestymään ja nimenomaan esteettömyydestä – niitä juhlapuheita.

Kohtahan niitä alkaa tulla kun eduskunta kokoontuu ja presidentti avaa valtiopäivät puhuen p-skaa, kuten kaikki muutkin presidentit ovat puhuneet samaa, että valtion kassa on tyhjä, niinkuin aina, vaikka siellä kuitenkin on rahaa, mutta siitä vain pyyhitään pölyt pois päällimmäisten päältä. Mainittakoon nyt vaikka tämä ranskaan mennyt telakkajuttu, joka oli 55 miljoonaa vailla. Kas kun ei mennyt Japaniin, tai johonkin muuhun halpatuonnin maahan. Siinä sitä nyt sitten ollaan Kreikan miljoonien kanssa, ei uskalleta tehdä omalle työväelle töitä, vaan annetaan telakan sanoa irti työväkeä. Se on juuri sitä asenteellista esteellisyyttä. Että tulihan sekin mainittua myös nyt.

Siinä sitä asiaa kuitenkin, mutta nyt niihin kuviin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä talon oma tuotantoa ja Lionsien järjestämä laulutapahtuma. Kuten varmaan huomaatte, niin ruoka on maistunut! Heh heh. Ja maistuu edelleenkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista. Muuten pihlajanmarjaviini on erittäin hyvää kotiviininä. Tottapuhuen en kyllä ole maistanut, muut ovat kehuneet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä joku Joensuun kesän kulttuuritapahtumista. Kuten huomaatte, niin nättejä tyttöjä siellä ainakin oli esiintymässä. Jeah!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä olemme serkkutytön ja miehensä kanssa Vinkerillä. Päivän ohjelmaan kuului ensin kahvit Houkutuksessa, sitten menimme torin läpi Taitokorttelille. Toriltahan näkyy kaikki mahdolliset nähtävyydet. Ja serkkulikka oli erittäin tyytyväinen. Viimeisenä lähdimme Vinkerille ja kuinka ollakaan minun tuurini jatkui, satoi vettä kuin saavista kaataen koko risteilyn ajan. Ja kun tulimme takaisin, niin vesisade lakkasi. Emme kastuneet kuitenkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä on nyt jään peitossa, mutta saa nähdä kun keväällä lumi sulaa ja kevät tulee ja puro sanoo puli puli. Viime kesänä nimittäin joki oli ihan ääriään myöten täynnä, että tuleeko Joensuusta kanavien kaupunki? Elikkä siis Suomen Venetsia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä kuva esittää erästä osaa Parafest taidetapahtumasta, johon miedänkin talon asukkaat osallistuivat kuvalla näkyvällä tavalla ja sai hyvän vastaanoton. Mainittakoon, että Joensuun kaupunkin tulee jatkamaan perinnettä ja mahdollisesti laajentamaan sitä.

Tässä mietteitä uutta kesää odotellessa, nimittäin eihän tuolla pihalla pääse talvella minnekään. Hyvä kun kaupassa pääsee käymään ja pankkiautomaatilla. Lähettäkää hyvät ihmiset lisää ideoita, kun ei tuo radio eikä televisio anna mitään ideoita, ainakaan vielä. Pienenä vinkkinä voisin kyllä mainita, että VR valehtelee aikatauluistaan, jotka ovat muka 6 minuuttia jäljessä. Pikemminkin 6 tuntia. Heh heh hee!

Leikkikäähän lumisotaa, jollette muuta keksi.


1 kommentti

  1. Moi serkkupoikani.
    Minun pitää kirjoittaa pari riviä jotta tiedät että olen elossa. Nimittäin toivoa on. Olen yli viikon maannut peiton alla, yskien ja niistäen ja yöt meni tosiaan yskien. Mutta tänään avasin PC:n ja ilmoitan että elossa ollaan. Palataan asiaa, kesää odotellessa.

    kommentti Kirjoittanut Lisbeth — 9 tammikuun, 2013 @ 5:23 pm


About author

Nissen ajatuksia esteettömyydestä ja elämästä. Tehdään yhdessä parempi kaupunki ja maailma!

Etsi

Navigointi

Kategoriat:

Links:

Archives:

Syötteet

%d bloggaajaa tykkää tästä: