Esteettömyysblogi

Äänestämään hyvät naiset ja herrat! | 23 lokakuun, 2012


Terve vaan ja kaunista päevee niin kauan kun niitä vielä on!

Ajattelin kirjoittaa noista tulevista blondeista, eli vaaleista. Ja vähän ehdokkaistakin, vaikka enhän minä kaikkia tunne. Heti alkuun täytyy nuorille muistuttaa,kuinka tärkeä oikeus äänioikeus on. Sillähän vaikutetaan kuntien asioihin, jollei muuten, niin sitten sillä tavalla, että jos ei äänestä, niin ei saa valittaakaan. Ja nyt kun on havaittu, että on tulossa sukupolven vaihdos (ei sukupuolen! Heh heh.), niin on erittäin tärkeää, että nuoret kävisivät äänestämässä. Sillä vaikutetaan sukupolvenvaihdokseen, vaikka totuuden nimessä on sanottava, että ei se siitä paljon muutu niin kauan kuin puolueet on ukkoutuneet.

Tärkeimmissä päätöksissä puoluekoneisto käy täysillä ja jos panee valtuutettu panee vastaan, niin on valtuutetulla edessä ensin ryhmästä erottaminen ja jos tämä puoluekoneiston vastustaminen jatkuu (vaikka tuntisi kuinka olevansa oikeassa), niin seuraavaksi on edessä jopa puolueesta erottaminen. Usein on niin, että  saktiot ovat määräaikaisia, vaikka päätökset olisivat kuinka päin mäntyä, kun puolueet Helsingistä käsin sanelevat esimerkiksi Joensuun asioita.

Ei siitä mitään hyötyä ole kun puolueet ovat vanhakantaisia. Niinhän se asia on ennenkin ollut. Ja kai se niin kauan onkin, kun vanhat ukot siellä  määräävät, että mikä on valtakunnan kannalta parasta. Minulla on esimerkki hyvin läheltä, tarkoitan Kontiorannan varuskuntaa, joka nyt kuitenkin lakkautetaan, vaikka sotilaat ovat jo huomanneet, että tämä Pohjois- ja Keskikarjalan kohta jää kokonaan ilman joukkoja. Niin se minun kuuluisa lopetuksen pitää paikkansa, että Kontiorannan varuskunta on säilytettävä!

Että käykääpä äänestämässä niin nuoret kuin vanhatkin immeiset. Ei se vaalisää vaikuta mitenkään kun täällä palvelutalollakin kävi, ellen väärin muista, noin 80% asukkaista äänestämässä.


About author

Nissen ajatuksia esteettömyydestä ja elämästä. Tehdään yhdessä parempi kaupunki ja maailma!

Etsi

Navigointi

Kategoriat:

Links:

Archives:

Syötteet

%d bloggaajaa tykkää tästä: