Esteettömyysblogi

Pikkusen kommentointia Joen yöstä | 5 syyskuun, 2012


Terve kaikki hyvät ja huonot lukijani.

Muistelen tässä viime viikonlopun Joen Yötä. Vaikka eihän se varsinaisesti yö ollut, alku ilta vasta. Tämä varmaan johtuu siitä, että tälläiset Yö tapahtumat, alkoivat aikoinaan Helsingissä ja myöhemmin täällä Joen kaupungissa, niin ilmeni pieniä, niin sanottuja häiriötekijöitä. Joitain lyötiin pullolla päähän, käytiin liikkeissä varkaissa, mitkä eivät tietenkään kuulu näihin hommiin tälläisinä öinä. Ainakin tämä yö oli aika rauhallinen. Mitä nyt Rock ’n Roll häirihti korvia. Varsinkaan kun en itse pidä siitä.
Tästä åuheen ollen, ihmettelen ja kummastelen, minkä helkutin takia, sen kompin pitää olla niin helkutin kovalla, että jalat tärisevät monella maassa.

Tässä nämä tanssivat koululaiset, ei sade pisarat, vetävät omaa ohjelmaansa.

Itse muu tapahtuma oli jossain piilossa, vaikka minulla oli ohjelma, niin en kuitenkaan löytänyt. Olisi hyvä, jos arvoisat järjestäjät, laittaisivat enemmän majakoita tapahtumien läheisyyteen, että sinne löytäisikin joskus.  No,  Carelicum oli se toinen ääripää. Ensinnäkin siellä oli jotain käsittämätöntä viulun vingutusta. Kun kaupungin orkesteri soitti jokseenkin eri tahtiin. Anteeksi vain johtaja.  Sisällekään ei päässyt millään, sillä väkeä oli oven täydellä. En tiedä oliko tuolit loppuneet vai oliko jossain muussa vika. Vai eikö tarjoilu pelannu. Oliko sitten niin päin, että tarjoilu pelasi liian hyvin, että kukaan ei malttanut lähteä grogi lasin äärestä, vaikka korvia särkikin. Se, meinaan grogi,  mahdollisesti paransi  korvia. Tiedä häntä.

Tämä on jossain muualta kuin Carelicumista. Paikan varmaan kaikki tuntevat.

Muuten koko tunnelma oli yleisesti ottaen  suht. rauhallinen. Loppuillasta  alkoi kyllä näkymään laitamyötäisessä kulkevia herroja ja rouvia, kohti kareliaa tai sitten kohti paikkakunnan muita ravintoloita. Nuoret pysyivät rokki paikoilla. Ja politiikot pysyivät heille varatulla alueella, myyden kaikkea sekalaista kamaa. Siinä samassa yrittivät kaupata erikoisesti ajatuksiaan. Jos niitä nyt yleensä oli.

Täällä ne jo mainitut politiikot yrittivät myydä ajatuksiaan, mutta eihän minua kovapäistä, kukaan käännä.

 

Hyvät yöt olivat. Mutta silti olen sitä mieltä, että Kontiorannan varuskuntaa ei saa laukkauttaa.


About author

Nissen ajatuksia esteettömyydestä ja elämästä. Tehdään yhdessä parempi kaupunki ja maailma!

Etsi

Navigointi

Kategoriat:

Links:

Archives:

Syötteet

%d bloggaajaa tykkää tästä: