Esteettömyysblogi

Jälleen sama vanha mäkätys | 24 huhtikuun, 2012


Päevää Puavot, en oo paksuna vaikka näytänkin siltä. Tämä tiedoksi lukijoilleni.

No joo, mennäämpä vähän asiaan. Kiinnitin eilen suurta huomiota Centrumin pyörämuuriin, joka leviää kesällä muuallekin. Eikö vihdoinkin kaupunki saisi aikaan eripuolille kaupunkia pyöräkatoksia, jossa pyörät olisivat tuulelta ja sateelta suojassa. Ja pyöräilijät olisivat tyytyväisiä samoin kuin jalankulkijatkin sekä vammaiset ja huonosti liikkuvat.

Se olisi varsin yksinkertainen ja edullinen ratkaisu tälle etten sanoisi kirotulle ongelmalle. Sinne voisi myös moottoripyöräilijät ajaa ajokkinsa, ettei peppu kastu. Varsinkin kun on niitä blondeja, jotka ajavat moottoripyörillä ja skoottereilla. Ja ovat kesäisin niin pahuksen hyvännäköisiä. Kai tiedätte mistä, ainakin pojat tietävät. Heh heh!

Tästä pitäisi päästä jonkun läpikin, kuinkahan se onnistuu muilta kun en itsekään pääse enkä viitsi kaataa pyöriä. Vaikka mieli kyllä tekisi.

 

Tämä kuva osoittaa, että kuinka kammottavia nämä pyörät voivat olla. Katselin hetken aikaa erään naisen ja miehen hyppyjä muurin yli kuin Berliinin muurilla aikanaan. Esitän jälleen kerran kaupungin aktiiveille, että ruvettaisiin toimimaan kaupungin viihtyvyyden lisäämiseksi. En tarkoita pyörien hajottamista, vaan sitä mitä edellä mainitsin, että pyörille olisi omia sijoituspaikkoja. Ja pyöräilijöille, että he myös käyttäisivät niitä. Tämä lisäisi huomattavasti viihtyvyyttä.


About author

Nissen ajatuksia esteettömyydestä ja elämästä. Tehdään yhdessä parempi kaupunki ja maailma!

Etsi

Navigointi

Kategoriat:

Links:

Archives:

Syötteet

%d bloggaajaa tykkää tästä: