Esteettömyysblogi

Juhlakalu ynnä muita tulevia juttuja | 11 huhtikuun, 2012


Hei vaan pitkästä aikaa lukijani, jos teitä vielä on kun on melkein kaksi viikkoa mennyt edellisestä kirjoituksesta ja yksi vuosi on tärähtänyt lisää ikäänikin, mokomakin.. Itseasiassa minun pitää kiittää niitä satoja facebookilaisia, jotka onnittelivat minua synttäripäivänäni, aikaisimmat jo heti keskiyön jälkeen. Olin siitä hyvin iloinen! Ja hieman olevinanikin.

Siitä puheenolleen, niin monet ovat jälleen kyselleet miksi en koskaan vastaa facebookiin. Siihen on hyvin yksinkertainen syy: en pysty näppäilemään facebookiin viestejä. Joten olisi ehkä helpompi tapa jos asiaa on ja monella on jo minun puhelinnumeroni, jota en vieläkään tässä julkaise, niin soittaisitte. Pienenä vinkkinä, niin luetteloista löytyy, mutta en halua sitä yleiseen jakoon. Ja saa soitella, asiaa olisikaan, juttelen mielelläni maailman menosta. Skype toimii myös ja sillä voi yhteyttä – ja se on vieläkin halvempi vaihtoehto. Suorastaan ilmainen.

Tänä aikana on tapahtunut niin paljon asioita, että ne eivät yhteen blogikirjoitukseen sovi. Esimerkiksi ulkomailla on tapahtunut paljon ja josta en rupea enempää tarinoimaan. Ja puollustusministerikin on yhä enemmän lirissä asuntokauppojensa kanssa, sellaisia ne turkulaiset ovat, että ottavat rahat pois mistä saavat. Ei sen puoleen, niin minäkin tekisin.

Tässä on kalu kunnossa, nimittäin juhlakalu.

Ja muuten olen edelleen sitä mieltä, että Kontiolahden varukunta on säilytettävä!

 

Briefly in English:

Time flies and things has happened, one of the biggest was my birthday, an unpleasant fact that can’t be skipped. I that all who gratulated me. It really warmed my heart! Some people asked why I don’t reply in Facebook. There’s a simple answer to that, I can’t write with computer. It would be better if folks would call me with phone, either with the real one or with Skype. And in the end I moan about the Head of Ministry of Defense and his real estate business.. And my final opinion is that the Garrison of Kontiolahti should be preserved!


About author

Nissen ajatuksia esteettömyydestä ja elämästä. Tehdään yhdessä parempi kaupunki ja maailma!

Etsi

Navigointi

Kategoriat:

Links:

Archives:

Syötteet

%d bloggaajaa tykkää tästä: