Esteettömyysblogi

Pin koodit ja 18 vuotiaat | 5 maaliskuun, 2012


Terve kaikki Elisa Viihde omistajat ja ei omistajat!

Itse kuulun niihin omistajiin.Olen kokenut vähän vaikeuksia, enkä niin vähäkään, tämän elisa viihteen digiboksin kanssa ja muutenkin. En ole vielä päässyt selville, kuinka se toimii, vaikka se on ollut jo kuukauden. Vaikka kenellä se toimii.

Ongelma on siinä että boksi tarvii pin koodeja ynnä muita salasanoja. Itse en pysty niitä laittamaan. Eikä pin koodit jää siihen päälle vaan ne täytyy aina laittaa uudestaan. Tässä olisi elisan ohjelmoijalle töitä. Kun kerran kirjotettu, jäisi pin koodi päälle, tai ainakin pin- koodit saisi pois. Voisi itse päättää haluaako pin suojausta vai ei. Tämä helpottaisi sinänsä hyvän idean käyttöä.

Kaikki pienimmät pennut ei ymmärrä mitään pin koodi ohjelmista. Mutta sen sijaan muut jotka eivät vielä ole 18, ne ymmärtää jonkin verran. Ja mitä olen kuunnellut niin itseasiassa aika paljonkin. Koska koulussa opetetaan niitäkin asioita terveysopin tunnilla.  Ja ovatpa jotkut saattaneet kokeillakin näitä oppeja. Heh heh. Ei millään pahalla. Onhan se paljon mukavampaa kuin uutisten katselu, jossa on vaan pelkkää väkivaltaa. Toivonkin että elisa, ja muut tuotanto yhtiöt jokaiselle aikuiselle oman vallan päättää tahtooko pin suojausta vai ei.

Koitan taas jonkun ajan päästä tapella tuomn Digi-Boksin kanssa. Hyvää hiihtoloman ja viikon alkua!!!


About author

Nissen ajatuksia esteettömyydestä ja elämästä. Tehdään yhdessä parempi kaupunki ja maailma!

Etsi

Navigointi

Kategoriat:

Links:

Archives:

Syötteet

%d bloggaajaa tykkää tästä: