Esteettömyysblogi

Rahaa on mutta kun ei ole | 19 tammikuun, 2012


Hei vaan kaikki lukijat ja käykääpä välillä luomassa lunta jotta pääsette liikkumaan ja ottakaa myös jääkokkareet pois, ettei käy niinkuin minulle, että tulee pershierontaa.

Tulihan siellä kaupungilla asiantynkääkin. Kun kävin kaupassa, en kuitenkaan siinä kaupassa missä yleensä torstaisin käyn, kävin sitä ennen automaatilla. Kuinka ollakaan huomasin, että rahaa ei tullutkaan ulos, vaan pelkkä valkoinen lappu jossa luki, että rahaa on, mutta ei tule ulos. Eli siis käytännössä kate ei riittänyt setelinostoon, joka ei kovin suuri ollutkaan. Ja juurihan minä eilen tästä samasta marisin..

No, eikun suunta pankkiin, kyllähän sieltä avun saa. Ketutti kyllä kun siinä välissä jouduin siellä kaupassa käymään liian pienellä rahalla. Jäi tarpeita ostamatta niin, että pitää taas lauantaina suunnata sinne uudelleen.

Esittäisinkin pankeille, edelliseen viitaten ja juoksua vähentäen, että tilin omistajalle tai tässä tapaksessa -hallitsijalle lähetettäisiin hieman aikaisemmin muistutus tai huomautus, että rahaa ei ole automaattinostoon riittävää määrää. Se ainakin helpottaisi ketutusta ja tietäisi mihin menee, automaatille, vaiko suoraan pankkiin. Tämä on kuulemma käynyt muillekin ja minulle aivan lähiaikoina jo toisen kerran peräkkäin.


About author

Nissen ajatuksia esteettömyydestä ja elämästä. Tehdään yhdessä parempi kaupunki ja maailma!

Etsi

Navigointi

Kategoriat:

Links:

Archives:

Syötteet

%d bloggaajaa tykkää tästä: