Esteettömyysblogi

Alkaa jo pikkuhiljaa hatuttamaan | 19 huhtikuun, 2010


Kaunista päivää kaikki lukijani! Olette varmaan ihmetelleet kun en ole pariin viikkoon ollut äänessä. Tässä on ollut nyt kaikenlaisia yhteensattumia muun muassa avustajieni aikataulujen kanssa kuin myös itseni kanssa. Emme sentään ole ottaneet avustajien kanssa yhteen (vielä), mutta minua harmittaa vaan tämä kinttuni.

Olen alkuvuodesta asti sairastanut vuorotellen ruusua ja jalkasientä. En tiedä mistä pirusta tämä johtuu. Onko jonpikumpi ukko hylännyt minut kokonaan? Vai olenko niin täynnä pöpöjä, vaikka yritän niitä pöllyttää erilaisilla  liuoksilla kerran viikossa?

Lisäksi olen käynyt lääkärissä. Ensimmäisen kerran käydessäni sain kuukauden annoksen antibiootteja, jotka eivät auttaneet mitään. Toisella kerralla sama juttu, jälleen kerran annos mistä ei ollut mitään hyötyä.  Lauantaina kävin Tikkamäellä, sillä mahani oli vihreää limaa täynnä ja housuni myös.  Lääkäri ei tosin puuttunut siihen ollenkaan vaan sanoi ”kyllä se siitä lääkkeillä loppuu”.  Sain 20 tabletin annoksen jotakin mömmöä, en tiedä mitä, mutta se liittyy kuitenkin jotenkin ruusun ehkäisyyn ja hoitoon. Myöskin varpaani ovat melkein auki ja kuten tiedätte myös päänikin. Mitähän tästä oikein tulee?

Seuratkaa blogiani niin saatte nauraa epäonnelleni tai jos hyvä tuuri käy niin onnelleni.

Irvistän koko maailmalle ja lentäjille kun he eivät pääse ilmaan!


Kategoria(t): Hajatelmia, Marinointia

1 kommentti

  1. Hei Nisse.
    Tälle sun epäonnellesi ei paljoa naurata. Toivottavasti saan kohta nauraa ja silloin ONNELLESI ilman ruusuja, sieniä ja vihreäta mömmöä. Terkkuja serkkusi Loviisasta.

    kommentti Kirjoittanut Lisbeth Lagerholm-Lindqvist — 21 huhtikuun, 2010 @ 9:31 am


About author

Nissen ajatuksia esteettömyydestä ja elämästä. Tehdään yhdessä parempi kaupunki ja maailma!

Etsi

Navigointi

Kategoriat:

Links:

Archives:

Syötteet

%d bloggaajaa tykkää tästä: